SPPY:n tuoreesta hallitusjäsenestä Maarit Tiililästä vuoden coach

Suomen coaching-yhdistys ja ICF Finland ovat valinneet Vuoden 2018 Coachiksi KTM, PCC Coach Maarit Tiililän. Valinta julkistettiin SCY:n perinteisessä Coaching Day -tapahtumassa 25.10.2018. Vuoden Coach -tunnustus myönnetään henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt coaching-alan kehittymistä Suomessa,  coachingin tai coachaavan johtamisotteen näkyvyyttä ja tunnettuutta sekä soveltanut ansioituneesti coachingia tai coachaavaa otetta omassa työssään.

Maarit pitää tärkeänä tehtävänään rohkaista erityisesti nuoria naisia johtajanpolulle. Tätä missiota hän edistää sekä mentorina että bloggarina rohkeusjohtaa.fi -sivustolla. Maarit on sekä pidetty johdon ja johtoryhmien coach että tunnettu coachingin ja valmentavan johtamisen puolestapuhuja ja vaikuttaja, ja elää itse opetuksiaan todeksi omassa toiminnassaan niin työ- kuin yksityiselämässäänkin.

Murrosvaiheen johtajien valmentaja

Maarit valmentaa johtajia ja johtoryhmiä varsinkin organisaatioissa, jotka ovat toiminnassaan murrosvaiheessa.

Erityisen kiinnostunut hän on johtajien omista murroksista. Maaritin kirja Tilanne haltuun! pureutuu johtajan 100 ensimmäiseen päivään uudessa roolissaan. Innosta onnistumaan – yhdessä! -kirja keskittyy puolestaan siihen, miten johtaja luo tilaa innostua ja saa siten joukot mukaansa.

Maarit Tiililän osaaminen ja ammattitaito perustuu yli kymmenen vuoden kokemukseen henkilöstöjohtamisesta ja johtoryhmätyöskentelystä suomalaisessa ja amerikkalaisessa pörssiyhtiössä sekä valtion ja pääomasijoittajan omistamassa yhtiössä.

Ekonomi­tutkinnon (KTM) lisäksi Maarit on auskultoinut opettajaksi. Hän on International Coach Federationin (ICF) sertifioima Professional Certified Coach (PCC) ja toiminut myös useita vuosia coaching-taitojen kouluttajana BCI Business Coaching Institutessa.

Maarit Tiililää kuullaan yhdistyksen luentoillassa tammikuussa 2019

Mikä on Maaritin salaisuus?

– Coaching-otteeni perustuu positiiviseen psykologiaan: meistä jokaisesta löytyy ne vahvuudet, joita tavoitteiden toteuttamiseen tarvitsemme. Organisaatiossa tämä tarkoittaa vahvuuksien tunnistamista, vallan ja vastuun jakamista, innostavaa ilmapiiriä ja uuden luomista, Maarit summaa.

SPPY ry:n jäsenistöllä on ilo kuulla vuoden coachia Maarit Tiililää ma 14.1.2019 Helsingissä Paasitornissa. Laita päivämäärä jo kalenteriin, tarkemmat tiedot päivittyvät pian!

Kirjoittaja

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Saatat pitää myös näistä:

Myötätuntoinen organisaatio tekee parempaa tulosta

Taloudellisen toiminnan keskiössä on aina ihminen, ja kaikki taloudelliset teoriat perustuvat tiettyihin oletuksiin ihmisluonnosta. Oli kyse sitten investointipäätöksistä, yrityksen strategisista suuntaviivoista, talouspolitiikan linjanvedoista tai …

Merkityksellisen elämän kudelma

Filosofit pohtivat elämän merkitystä (Meaning of Life) ja meille jokaiselle yksilölle jää selvitettäväksi oman elämän mieli ja merkitys (Meaning in Life).
Mistä me oikein puhumme, kun puhumme elämän merkityksellisyydestä, merkityksestä, mielekkyydestä, tarkoituksesta, tarkoituksellisuudesta.

Rohkea johtajuus on uusien turvallisten yhteyksien maadoittamista

Brené Brownin mukaan maailma tarvitsee kiireesti lisää sellaista rohkeaa johtajuutta, jolla poistetaan eriarvoisuutta & lisätään psykologista turvallisuutta niin työyhteisöissä, kodeissa kuin kouluissakin. Mutta miten rohkea johtajuus määritellään?

Vieritä ylös