Tervetuloa Suomen positiivisen psykologian yhdistyksen jäseneksi!

Oletko kiinnostunut positiivisesta psykologiasta? 
Siinä tapauksessa olet tervetullut!

Suomen positiivisen psykologian yhdistys SPPY on kaikille avoin foorumi, jonka tavoitteena on tuoda työkaluja parempaan arkeen, jakaa tutkittua tietoa sekä vahvistaa yksilöiden ja yhteisöjen voimavaroja ja hyvinvointia. Jäsenistömme koostuu hurmaavan monipuolisesta joukosta eri aiheista kiinnostuneita ihmisiä. Olemme ammattilaisia eri aloilla – yhteistä meille on halu tehdä omasta ja muiden arjesta parempaa.

Kuka voi liittyä SPPY:n jäseneksi?

Yhdistykseen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Uudet jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Kunniapuheenjohtajaksi tai kunniajäseneksi voidaan hallituksen esityksestä kutsua henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa. Kunniajäsenet hyväksytään vuosikokouksessa.

Jäsenedut

SPPY:n jäsenenä

  • pääset mukaan arvostavaan ja innostuneeseen yhteisöön, joka haluaa tehdä omasta ja muiden arjesta parempaa
  • Pääset myös maksutta mukaan inspiroitumaan maamme alan korkeatasoisimpien puhujien luennoista
  • Saat pääsyn vain jäsenille tarkoitetuille sivuille, jossa voit ylläpitää omia yhteys- ja muita tietojasi ja katsella vain jäsenille tarkoitettua sisältöä, kuten esimerkiksi aikaisempien luentoiltojen tallenteita.
  • Saat lisäksi tiedotteemme suoraan sähköpostiisi. Tiedotteessa kerromme yhdistyksen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista ja jaamme tietoa positiivisen psykologian uusista tuulista niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Jäsenmaksumme  

  • Jäsenmaksu 35,00 €
  • Alennusryhmät 20,00 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat)
  • Kannatusjäsen 150,00 € 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Näin liityt yhdistyksen jäseneksi

Täytä ja lähetä viereinen jäsenhakemus. Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset maksamaan jäsenmaksusi verkkokaupassamme. Maksun jälkeen saat tervetulotoivotuksemme sähköpostiisi ja olet tervetullut nauttimaan kaikista jäsenpalveluistamme!

Huomaathan,että emme lähetä maksumuistutuksia. Maksulinkki lähetetään sinulle siis vain yhden kerran. Jäsenyytesi tulee voimaan, kun olet maksanut jäsenmaksusi.

Oletko opiskelija, työtön, eläkkeellä, varusmies tai siviilipalvelussa?

Sinulla on oikeus liittyä SPPY:n jäseneksi alennettuun hintaan. Pääset täyttämään alennusryhmän jäsenhakemusta alla olevasta painikkeesta:

HUOMAA!

Jos et saa maksulinkkiä sähköpostiisi viiden päivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä, tai jos jäsenmaksun maksamisessa on ongelmia, laitathan siitä viestin osoitteeseen info@sppy.fi.

Varsinainen jäsen - täytä tämä hakemus

Jäsenyyden irtisanominen

Ymmärrämme hyvin, jos SPPY:n jäsenyys ei palvele sinua kaikissa elämäntilanteessasi. Jos haluat erota yhdistyksestä, ilmoita siitä lähettämällä viesti osoitteeseemme info@sppy.fi. Saatuamme eroilmoituksesi poistamme tietosi jäsen- ja postitusrekistereistämme.