Vahvuudet – myönteiset tunteet – hyvinvointi

Suomen positiivisen psykologian yhdistys on kaikille avoin foorumi, jonka päämäärinä on tuoda työkaluja parempaan arkeen, jakaa tutkittua tietoa sekä vahvistaa yksilöiden ja yhteisöjen voimavaroja ja hyvinvointia. Yhdistys on perustettu vuonna 2015.

Hallitus

Suomen positiivisen psykologian yhdistys ry:n hallitus koostuu innokkaista positiivisen psykologian ammattilaisista ja aktiiveista.

Pauliina Airaksinen-Aminoff, Dr., M.Ed. on äiti, vaimo, uusioperheen leasing-vanhempi ja johtamisen tohtori, joka toimii tunnetaitojen valmentajana Loistavissa valmentajissa sekä liiketoiminnan lehtorina TAMK:lla. Pauliina on kirjoittanut kirjan Äiti meidän, joka kertoo kohtaamisen merkityksestä identiteetin kehittymisen tukemisessa. Harrastuksenaan hänellä on telemark-hiihto, vuodenajasta riippumatta (jos vain lunta löytyy).

Ritva Enäkoski, SPPY:n hallituksen puheenjohtaja, on journalisti, taitovalmentaja, kirjailija, VTM, EMBA, Mindfulness Instructor sekä positiivisen psykologian asiantuntija ja myönteisyyden mielentaitojen opettamisen pioneeri.

Sirkkaliisa Heimonen, PsT ja ratkaisukeskeinen valmentaja, työskentelee hyvän ikääntymisen ja ikäihmisten mielen hyvinvoinnin edistämisen asiantuntija- ja kehittämistehtävissä.

Susanna Huuskonen on KTM, jolla on pitkä kokemus talous- ja henkilöstöjohtamisesta sekä erilaisista muutosprojekteista ja -tilanteista. Susanna toimii yrittäjänä ja haluaa olla mukana kehittämässä yrityksiä ja työpaikkoja, joissa sekä yritys että yrittäjä ja henkilöstö voivat hyvin, onnistuvat työssään ja saavuttavat tavoitteensa. Hän opiskelee parhaillaan johdon ja esimiesten työnohjaajaksi ja toimii myös BrainID®-mentorina auttaen asiakasta tulkitsemaan aivojen kunnosta ja toimintakyvystä saatuja mittaustuloksia.

Jorma Korkkinen on Certified Results Coach ja kiinnostunut positiivisen psykologian mahdollisuuksista hyvinvointiin. Jormalla on pitkä kokemus yritysjohtamisesta ja erilaisista muutostilanteista. Häntä inspiroi itsensä johtaminen ja elämän merkityksellisyyden kokeminen.Näistä teemoista hän on pitänyt kursseja ja luentoja.

Johanna Koskimies on business- ja uracoach ja hyvinvointivalmentaja, joka innostui positiivisesta psykologiasta koettuaan myönteisen ajattelun käänteentekevän voiman omassa elämässään. Nykyisessä työssään Johanna auttaa muita uraan ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä sekä onnellisuustaitojen kehittämisessä.

Tarja Salmi on ICF-sertifioitu ammatticoach. Monipuolinen työhistoria on antanut hänelle vankkaa kokemuspohjaa siihen, että nyt hän voi koko sydämellään auttaa muita kirkastamaan omaa ydintään ja ratkaisemaan elämän eteen tuomia haasteita, oli kyse sitten ammatillisesta tai henkilökohtaisesta asiasta. Positiivinen psykologia ja ihmismielen ihmeet innostavat alati tätä ainaisen oppimisen puolesta liputtajaa.

Pirjo Somerkivi, (YTT, FM, tietokirjailija) toimii kouluttajana, valmentajana ja työnohjaaja-coachina erityisesti sosiaali-, terveys- ja koulutusaloilla. Pitkästä elämän- ja työkokemuksestaan huolimatta Pirjolla riittää kiinnostavaa opiskeltavaa elämässä selviytymisessä Nalle Puhin Rimpatirei -asenteella. Pirjon hyvänä elämänohjeena toimii Älä lyö päätäsi seinään, etsi ovi!

Pirjo Wesaniemi on helsinkiläinen pitkän linjan toimittaja, sosionomi ja tietokirjailija. Hänellä on pitä ura sanomalehdissä, radiossa, televisiossa ja aikakauslehdistössä. Hän on viiden lapsenlapsen mummi, joka rakastaa ruokaa, oopperaa ja uskoo hyvän tähden.

Carita Vilén on matkailualan ja koulutuksen ammattilainen, matkailun opettaja ja valmentaja. Hän toimii opetustyönsä ohella ratkaisukeskeisenä valmentajana ja jatko-opiskelee kasvatustieteitä. Caritalle on tärkeää itsensä kehittäminen ja itsestä ja muista oppiminen. Hän näkee haasteet mahdollisuuksina, ja haluaa keskittyä ihmisissä näiden vahvuuksiin. Caritan sydän lämpenee aktiivisen liikunnan ja matkailun ohella positiivisella psykologialle, tunnetaidoille, taiteelle, kukille ja sisustamiselle.

YHTEYSTIEDOT

  • Talous, laskutus ja jäsenmaksut: laskutus@sppy.fi
  • Muut asiat: info@sppy.fi

Suomen positiivisen psykologian yhdistys ry:n hallitus 2020. Ylärivissä vasemmalta: Sirkkaliisa Heimonen, Johanna Koskimies ja Tarja Pakkala. Keskirivi: Pirjo Wesaniemi, Pauliina Airaksinen-Aminoff ja Ritva Enäkoski. Alarivissä Jorma Korkkinen, Pirjo Somerkivi ja Carita Vilén. Kuvasta puuttuu Susanna Huuskonen.

Tiimit ja vastuut

Viestintä

Pauliina Airaksinen-Aminoff, Johanna Koskimies, Tarja Pakkala, Pirjo Wesaniemi ja Carita Vilén.

Talous ja hallinto 

Ritva Enäkoski, Sirkkaliisa Heimonen, Susanna Huuskonen ja Pirjo Somerkivi.

Tapahtumat

Tapahtumatiimi julkaisee kokoonpanonsa myöhemmin.

OLLAAN YHTEYDESSÄ:

Talous ja laskutus: laskutus@sppy.fi

Muut asiat: info@sppy.fi

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Vieritä ylös