Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Positiivista terveyttä ja elinvoimaa

20.01.2020@5:30 pm - 7:30 pm

Lääkäri, hyvinvointivalmentaja ja SPPY:n hallituksen jäsen Riitta Marjamaa kertoo seuraavassa jäsenillassamme, miten positiivisen psykologian opit voivat auttaa ylläpitämään terveyttä ja elinvoimaa sekä toipumaan sairauksista!

Jäsenilta pidetään maanantaina 20.1.2020, ja  tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Paasitorni. Riitan luento alkaa klo 18:00, mutta olet tervetullut minglailemaan ja tutustumaan jo klo 17:30.

Lue myös Riitan teema-artikkeli blogistamme!

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Saat pian sähköpostiisi vahvistuskirjeen. Vahvistusviestissä on myös linkki, jota klikkaamalla voit perua ilmoittautumisesi, jos et pääsekään tulemaan. Muista perua ilmoittautumisesi, jos sinulle tulee este! Luentomme ovat hyvin suosittuja, ja annamme mielellämme sinulta vapautuvan paikan jollekulle, joka muutoin menettäisi mahdollisuutensa osallistua.

Mahdollisen peruutuksesi on oltava tiedossamme viimeistään perjantaina 17.1.2020. Muussa tapauksessa veloitamme no show -maksun 10 €. Äkilliset sairastumiset ja muut ylipääsemättömät esteet kohtaamme kuitenkin tapauskohtaisesti.

Olet lämpimästi tervetullut!

Tiedot

Päivämäärä:
20.01.2020
Aika:
5:30 pm - 7:30 pm
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
Helsinki, 00530 Suomi
Kotisivu:
https://www.paasitorni.fi/

Järjestäjä

SPPY
Sähköposti:
info@sppy.fi
Kotisivu:
https://www.sppy.fi/

Tapahtuma on täynnä, joten valitettavasti et voi enää ilmoittautua.

Vieritä ylös