SPPY:n hallitus esittäytyy

Yhdistyksen hallitus koostuu vuonna 2017 kymmenestä innokkaasta positiivisen psykologian ammattilaisesta ja aktiivista. Alla jokaisen hallitusjäsenen lyhyt esittely!

Ritva Enäkoski (pj.) on journalisti, taitovalmentaja, kirjailija, VTM, EMBA, Mindfulness Instructor ja myönteisyyden mielentaitojen opettamisen pioneeri.

Heli Väre on FM, yrittäjä ja businessterapeutti. Helillä on kokemusasiantuntijuutta yritysmaailmasta ja hänen missionsa on kehittää suomalaista johtamis- ja yrityskulttuuria positiivisemmaksi.

Pirjo Pyykkö-Tuominen, KTM, eMBA. Johtamisen ja vähittäiskaupan ammattilainen. Liiketoiminnan kehittäjä ja muutoksen tekijä. Hyvällä henkilöstöjohtamisella luodaan erinomainen asiakaskokemus!

Ari Voutilainen, KTM, viestintäjohtaja. Yritys-, johtamis- ja muutosviestinnän asiantuntija, joka liikuttaa organisaatioita positiivisen vireen kautta.

Miia Paakkanen, tutkija ja valmentaja. Tutkii parhaillaan keinoja vahvistaa myötätuntoa sekä sen vaikutuksia yksilölle, tiimeille ja organisaatioille. Valmentaa tunnetaitoja ja opettaa yliopistolla positiivista psykologiaa ja positiivista organisaatiotiedettä.

Touko Kuusi. Opiskelija, joka tekee parhaillaan tutkimusta hyväntekemisestä ja hyvinvoinnista ja tieteen katsaus/meta-analyysi- ja tutkimusmenetelmien parantamisesta. Intohimona suodattaa tutkimustiedosta se, mikä varmimmin ja parhaiten toimii.

Sanna Salovuori, yrittäjä ja innostaja. Vahvan viestintä- ja tapahtumakokemuksen siivin matkalla työelämä- ja hyvinvointikehittäjäksi. Yksilöiden kautta yhteisöjen hyväksi – missiona onnellisempi Suomi.

Riitta Marjamaa, lääkäri ja LCF-Coach, kiinnostui Positiivinen terveys -ajattelusta toipuessaan omasta vakavasta sairaudestaan. Positiivinen psykologia tarjoaa tutkittua tietoa siitä, miten mieli vaikuttaa toipumiseen ja terveenä pysymiseen.

Lotta Uusitalo-Malmivaara, FT, erityispedagogiikan dosentti ja yliopistonlehtori Helsingin yliopistossa. Tutkii vahvuuksia ja hyvän huomaamista, kouluttaa ja kirjoittaa aiheesta.

Sirkkaliisa Heimonen, PsT, ratkaisukeskeinen valmentaja. Työskentelee hyvän ikääntymisen ja ikäihmisten mielen hyvinvoinnin edistämisen asiantuntija- ja kehittämistehtävissä.

Kirjoittaja

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Saatat pitää myös näistä:

Emma Seppälä Suomessa 26.3.2019

Maailman tunnetuin onnellisuustutkija Emma Seppälä vierailee Suomessa Work goes happy -tilaisuudessa maaliskuussa. Stanfordin yliopiston psykologian tohtori Seppälä luennoi

Ohuiden hetkien onnellisuus

On monia ihmisiä, jotka ovat terveitä, varakkaita, heillä on ihan kiva perhe ja ystäviä. Silti jokin ahdistaa ja painaa, jotain puuttuu ja se voi olla jopa koko elämän mittainen tunne vaille jäämisestä.