SPPY:n hallitus esittäytyy

Yhdistyksen hallitus koostuu vuonna 2017 kymmenestä innokkaasta positiivisen psykologian ammattilaisesta ja aktiivista. Alla jokaisen hallitusjäsenen lyhyt esittely!

Ritva Enäkoski (pj.) on journalisti, taitovalmentaja, kirjailija, VTM, EMBA, Mindfulness Instructor ja myönteisyyden mielentaitojen opettamisen pioneeri.

Heli Väre on FM, yrittäjä ja businessterapeutti. Helillä on kokemusasiantuntijuutta yritysmaailmasta ja hänen missionsa on kehittää suomalaista johtamis- ja yrityskulttuuria positiivisemmaksi.

Pirjo Pyykkö-Tuominen, KTM, eMBA. Johtamisen ja vähittäiskaupan ammattilainen. Liiketoiminnan kehittäjä ja muutoksen tekijä. Hyvällä henkilöstöjohtamisella luodaan erinomainen asiakaskokemus!

Ari Voutilainen, KTM, viestintäjohtaja. Yritys-, johtamis- ja muutosviestinnän asiantuntija, joka liikuttaa organisaatioita positiivisen vireen kautta.

Miia Paakkanen, tutkija ja valmentaja. Tutkii parhaillaan keinoja vahvistaa myötätuntoa sekä sen vaikutuksia yksilölle, tiimeille ja organisaatioille. Valmentaa tunnetaitoja ja opettaa yliopistolla positiivista psykologiaa ja positiivista organisaatiotiedettä.

Touko Kuusi. Opiskelija, joka tekee parhaillaan tutkimusta hyväntekemisestä ja hyvinvoinnista ja tieteen katsaus/meta-analyysi- ja tutkimusmenetelmien parantamisesta. Intohimona suodattaa tutkimustiedosta se, mikä varmimmin ja parhaiten toimii.

Sanna Salovuori, yrittäjä ja innostaja. Vahvan viestintä- ja tapahtumakokemuksen siivin matkalla työelämä- ja hyvinvointikehittäjäksi. Yksilöiden kautta yhteisöjen hyväksi – missiona onnellisempi Suomi.

Riitta Marjamaa, lääkäri ja LCF-Coach, kiinnostui Positiivinen terveys -ajattelusta toipuessaan omasta vakavasta sairaudestaan. Positiivinen psykologia tarjoaa tutkittua tietoa siitä, miten mieli vaikuttaa toipumiseen ja terveenä pysymiseen.

Lotta Uusitalo-Malmivaara, FT, erityispedagogiikan dosentti ja yliopistonlehtori Helsingin yliopistossa. Tutkii vahvuuksia ja hyvän huomaamista, kouluttaa ja kirjoittaa aiheesta.

Sirkkaliisa Heimonen, PsT, ratkaisukeskeinen valmentaja. Työskentelee hyvän ikääntymisen ja ikäihmisten mielen hyvinvoinnin edistämisen asiantuntija- ja kehittämistehtävissä.

Kirjoittaja

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Saatat pitää myös näistä:

Sukimisryhmät tarpeen!

Yhteisöllisyys on valitettavasti vähentynyt työpaikoilla viime vuosina. Korona ajoi valtaosan etätyöhön pystyvistä ihmisistä kotitoimistoihin – ja jättikin heidät sinne.

Mielen taidot tukevat hyvää ikääntymistä

Omia mielikuvia ikääntymisestä on toisinaan hyvä pysähtyä pohtimaan, sillä ne ohjaavat vahvasti suhtautumistamme asioihin. Näenkö ikääntymisen vääjäämättömänä luopumisten sarjana ja aikana, jolloin elämänsisältö kapeutuu?

Scroll to Top