Myötätunnon mahtava voima – huippuluento 20.3.2018 Paasitornissa

Myötätunto – voiko sitä oppia? Miten se vaikuttaa arjessa, entä työyhteisössä? Voisiko se vaikuttaa jopa tulokseen?

Anne Birgitta Pessi on toiminut kirkkososiologian professorina Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa vuodesta 2012 lähtien. Pessi uskoo ja haluaa tutkimuksellaan edistää altruismin, myötätunnon ja -innon voimaa! Parhaillaan Pessi johtaa laajaa monialaista hanketta nimeltä CoPassion, ”Myötätunnon mullistava voima” (www.copassion.fi). Hanke on Tekesin ja yli 10 yrityksen rahoittama ja tiimissä toimii 11 tutkijaa. Pessi johtaa tällä hetkellä myös Suomen Akatemian rahoittamaa tutkimushanketta CoCare, ”Co-ooperation in Care”, vuosina 2014-2018.

Myötätunnon mahtava voima
ti 20.3. klo 18.30-20.00 Paasitornin Siltasaari-salissa, osoitteessa Paasivuorenkatu 5 A.
Professori Anne Birgitta Pessi, Helsingin yliopisto

Luento on maksuton ja avoin kaikille. Sitovat ilmoittautumiset 16.3. mennessä: https://goo.gl/forms/M7DUoB3M1ZRmZVef1

Luentoa edeltää SPPY:n kevätkokous jäsenille klo 17.15-18.25. Kahvitarjoilu. Sitovat ilmoittautumiset: https://goo.gl/forms/BFIXoRNXrFOtI1g92

Tervetuloa!

Kirjoittaja

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Saatat pitää myös näistä:

Sukimisryhmät tarpeen!

Yhteisöllisyys on valitettavasti vähentynyt työpaikoilla viime vuosina. Korona ajoi valtaosan etätyöhön pystyvistä ihmisistä kotitoimistoihin – ja jättikin heidät sinne.

Mielen taidot tukevat hyvää ikääntymistä

Omia mielikuvia ikääntymisestä on toisinaan hyvä pysähtyä pohtimaan, sillä ne ohjaavat vahvasti suhtautumistamme asioihin. Näenkö ikääntymisen vääjäämättömänä luopumisten sarjana ja aikana, jolloin elämänsisältö kapeutuu?

Scroll to Top