Emilia Lahden luento 27.9.2018 Nukketeatteri Sampossa

Parempaa arkea -luento: Matka sisun syvimpään olemukseen käy sydämen kautta: Viisi avainta voimaan

YTM, MAPP Emilia Lahti

Syyskuun yllätyspuhujana kuullaan ensi kertaa SPPYn historiassa iki-ihanaa Emilia Lahtea, joka on myös yhdistyksen perustaja.

Emilia Lahti on tohtorikoulutettava Aalto-yliopistossa sekä kansainvälinen luennoitsija. Hän opiskeli professori Martin Seligmanin perustamassa soveltavan positiivisen psykologian maisteriohjelmassa Pennsylvanian yliopistossa ja kirjoitti lopputyönsä sisusta professori Angela Duckworthin alaisuudessa. Vuonna 2015 hänet valittiin osallistumaan Singularity Universityn koulutusohjelmaan NASA:n kampukselle Piilaaksoon, jonka ytimessä on teknologian käyttäminen yhteiskunnan merkittävien ongelmien ratkaisemiseen. Emilian väitöskirjatutkimus tarkastelee äärimmäisistä vastoinkäymisistä selviämisen ihmiskokemusta ja sen osana hän käsitteellistää suomalaista sisun käsitettä.

Alkuvuodesta 2018 Emilia juoksi ja pyöräili 2400 kilometriä 50 päivässä Uuden-Seelannin halki osana perustamaansa globaalia Sisu not Silence -kampanjaa. Kampanjan tavoitteena on edesauttaa väkivallattomuutta sekä tukea positiivista yhteiskunnallista muutosta lempeämpien ja vastuullisempien tulevaisuuden yhteisöjen rakentamisen kautta. Emilian olemassaolon päämäärä—ilmentyköön se niin paperilla kuin kasvokkaisissa kohtaamisissa—on toimia inhimillisen lämmön katalyyttina, ja siten rakentaa siltoja tämän hetken ja tulevaisuuden hyvyyden potentiaalin välille. Lisätietoa www.emilialahti.com.

Aika: to 27.9. klo 18-20.30

Paikka: Nukketeatteri Sampo, Erottajankatu 7, 00130 Helsinki

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ti 25.9.2018 mennessä: https://goo.gl/forms/hsSLPPn9ccXaPJDE2

Toimintaamme tukee STEA.

 

 

Kirjoittaja

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Saatat pitää myös näistä:

Sukimisryhmät tarpeen!

Yhteisöllisyys on valitettavasti vähentynyt työpaikoilla viime vuosina. Korona ajoi valtaosan etätyöhön pystyvistä ihmisistä kotitoimistoihin – ja jättikin heidät sinne.

Mielen taidot tukevat hyvää ikääntymistä

Omia mielikuvia ikääntymisestä on toisinaan hyvä pysähtyä pohtimaan, sillä ne ohjaavat vahvasti suhtautumistamme asioihin. Näenkö ikääntymisen vääjäämättömänä luopumisten sarjana ja aikana, jolloin elämänsisältö kapeutuu?

Scroll to Top